Valors

La nostra raó de ser és contribuir a fer viables els esdeveniments i que el públic pugui gaudir-ne i participar-hi de manera segura i plaent. Els següents valors ens hi condueixen:

Proximitat: posem les nostres habilitats al servei d’actes per a tots els públics que acosten la cultura a la gent i que la fan partícip. Som part activa i inherent de Música als Parcs, el cicle que cada estiu apropa la música d’intèrprets joves a públic de totes les edats a l’entorn dels parcs de Barcelona, i també, entre d’altres, de l‘Associa’t a la Festa, dins les Festes de la Mercè.

Responsabilitat social: pretenem que les activitats que ajudem a dur a terme tinguin un impacte positiu a la societat. Col·laborem amb Pallassos sense Fronteres i amb la FAVB en l’organització de les seves activitats principals.

Sostenibilitat: pensem que tenim un compromís amb el nostre entorn i, per tant,treballem en la mesura del possible amb proveïdors de proximitat, cooperatius i responsables a nivell mediambiental. Contractem els serveis de missatgeria a la Cooperativa Trèvol i els de taxi a Taxi Ecològic, les assegurances les gestionem a través d’Arç Cooperativa, i disposem d’una furgocleta pels transports de materials i com a vehicle de producció.

Adaptació: ens aclimatem a la realitat canviant i ens posem a la pell de les entitats i empreses amb les quals treballem per facilitar l’execució de les seves idees. Entre molts d’altres, hem contribuït a idear, produir i fer possibles espectacles com el que La Fura dels Baus va dur a terme a la Mostra d’Associacions de Barcelona (durant la cloenda de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014).

Formació continuada: ens instruïm de forma constant per estar al dia en un sector que requereix actualització permanent. També impartim classes al Màster de la UB.

foto furgocleta

Aquesta és la nostra “furgocleta”, el vehicle de producció i transports de material

Tornar a dalt