Música als Parcs

Música als Parcs

La Música als Parcs és el cicle gratuït de música clàssica i jazz que té lloc a 28 parcs i jardins de Barcelona durant els mesos de juny, juliol i agost. El cicle duu 21 anys promocionant les actuacions de joves intèrprets, apropant la música de qualitat a un públic de totes les edats i a tots els districtes de la ciutat i potenciant els parcs com a zones de lleure i convivència, la descoberta d’artistes i d’espais per un públic consolidat que arriba als més de 15.000 assistents cada estiu, conservant l’ambient pròxim de cada concert.

La programació de 2016 ofereix un total de 47 concerts i compta amb la participació de 19 formacions (9 de jazz i 10 de clàssica) seleccionades per un jurat d’experts d’entre les gairebé 150 propostes presentades en una convocatòria oberta. A més, com cada any hi participa la Banda Municipal de Barcelona, i altres formacions convidades.

Com a novetat, en aquesta edició es reforça la experiència amb un millor coneixement dels parcs i jardins amb visites guiades prèvies als concerts.

El cicle Música als Parcs està organitzat per l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona i compta amb la col·laboració com a jurat del Taller de Músics, el Concurs Internacional de Música Maria Canals, Escoles Municipals de Música de Barcelona, Conservatori del Liceu entre d’altres. També amb Musicat, l’Associació Professional de Músics de Catalunya, en la gestió de les contractacions artístiques.

Des de PGE fem la coordinació i producció integral del cicle.

Fotos: Pere Virgili

 

Música als Parcs is a music festival taking place during June, July and August in which free classical and jazz outdoor concerts are scheduled in several parks and squares in Barcelona. The aim of this project is to promote the work of young artists, while enjoying music in one of the many green areas in the city. Música als Parcs brings every year high quality music to audiences of all ages, offering concerts in all districts of the city. Música als Parcs has become a highlight in Barcelona’s summer event calendar. 

2016 Música als Parcs concert series offered over 47 free performances by 20 groups , attended by more than 15.000 people. 

PGE coordinates the festival.

Tornar a dalt