Mapping Cloenda Barcelona Capital Europea del Voluntariat

Mapping Cloenda Barcelona Capital Europea del Voluntariat

L’Ajuntament de Barcelona commemora el Dia Internacional del Voluntariat el dia 5 de desembre. Com a culminació de la celebració i com a cloenda de “Barcelona Capital Europea del Voluntariat 2014”  a proposta de PGE i inspirat en el cartell de la capitalitat, obra de l’artista Toni Camarasa, s’estrena el mapping dedicat al Voluntariat i als seus cinc àmbits clau: salut, medi ambient, social, educatiu i cultural, a la façana de l’Ajuntament. Sota el lema “Sóc voluntari, batego en cada acció. Sóc voluntari, batego pel món” l’espectacle audiovisual produït per Perla 28 intenta sensibilitzar el públic del valor del voluntariat i enaltir la tasca dels voluntaris. El mapping es projecta el 4 i 5 de desembre, a partir de les 20:00 hores (dijous) i les 19h (divendres) cada vint minuts fins a les 22:30h.

El Centre Europeu del Voluntariat, en el marc de L’Any Europeu dels Ciutadans 2013, i amb el suport del Parlament Europeu, va designar Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014, la primera ciutat del continent a rebre aquesta distinció.

A llarg de l’any han tingut lloc una seixantena d’activitats entre les que destaquen l’espectacle “Xarxa Humana” amb la participació de voluntaris de diverses entitats que la Fura dels Baus va oferir juntament a l’Orfeó Català en la cloenda de La Mostra d’Associacions de La Mercè, també sota proposta de PGE

El mapping s’ha realitzat a proposta de PGE, que també ha treballat els continguts i ha dut a terme la coordinació i la logística de l’esdeveniment.

 

The city council of Barcelona commemorates the International Volunteer Day the 5th of December. The final action of this celebration and closing ceremony of the “Barcelona European Capital of Volunteering 2014” is a mapping show on the front of the city hall, proposed by PGE. This mapping is based on Toni Camarasa’s commemorative poster and dedicated to the Voluntary Work and its five key areas: healthcare, environment, social, educational and cultural fields. This show tries to make people aware of the importance of the Voluntary Work. It is shown the 4th and 5th of December, each 20 minutes between 20:00h and 22:30h.

The mapping is proposed by PGE that has also worked the contents and accomplished the coordination and logistics of the event.

 

Tornar a dalt