Mapping a la Cloenda de Barcelona Capital Europea del Voluntariat

Mapping a la Cloenda de Barcelona Capital Europea del Voluntariat

Any 2014: l’Ajuntament de Barcelona va commemorar el Dia Internacional del Voluntariat el 5 de desembre. Com a culminació d’aquesta celebració i, també, com a cloenda de Barcelona Capital Europea del Voluntariat 2014,  a proposta de PGE i inspirat en el cartell de la capitalitat —obra de l’artista Toni Camarasa—, es va estrenar el mapatge dedicat al voluntariat i als seus cinc àmbits clau: salut, medi ambient, social, educatiu i cultural, a la façana de l’Ajuntament. Sota el lema «Sóc voluntari, batego en cada acció. Sóc voluntari, batego pel món» l’espectacle audiovisual produït per Perla28 pretenia sensibilitzar el públic del valor del voluntariat i enaltir la tasca dels voluntaris. El mapatge es va projectar els dies 4 i 5 de desembre, cada 20 minuts durant 3 hores.

El Centre Europeu del Voluntariat va designar Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014, en el marc de la quan van realitzar-se una seixantena d’activitats. En va destacar l’espectacle Xarxa Humana —amb la participació de voluntaris de diverses entitats que la Fura dels Baus va oferir conjuntament amb l’Orfeó Català en la cloenda de La Mostra d’Associacions de La Mercè—, també sota proposta de PGE.

Des de PGE vam efectuar la proposta de mapatge, treball de continguts, coordinació i logística de l’esdeveniment.

 

The city council of Barcelona commemorates the International Volunteer Day the 5th of December. The final action of this celebration and closing ceremony of the “Barcelona European Capital of Volunteering 2014” is a mapping show on the front of the city hall, proposed by PGE. This mapping is based on Toni Camarasa’s commemorative poster and dedicated to the Voluntary Work and its five key areas: healthcare, environment, social, educational and cultural fields. This show tries to make people aware of the importance of the Voluntary Work. It is shown the 4th and 5th of December, each 20 minutes between 20:00h and 22:30h.

The mapping is proposed by PGE that has also worked the contents and accomplished the coordination and logistics of the event.

 

Tornar a dalt