L’Espai Tech, al Barcelona Advanced Industry Park

L’Espai Tech, al Barcelona Advanced Industry Park

Per a la visualització de les fotos poseu-vos ulleres anaglífiques. Fotos: Robert Ramos

L’Espai Tech es un projecte expositiu que neix amb l’objectiu d’obrir al seu entorn la tecnologia que es desenvolupa al Barcelona Advanced Industry Park.

Aquesta iniciativa es materialitza en dos àmbits: per una banda, una exposició interactiva i permanent situada dins del edifici del Barcelona Advanced Industry Park, que mostra projectes desenvolupats per les empreses instal·lades al Parc. Per una altra banda, i com a complement a la exposició física, una aplicació ofereix tota la informació sobre les empreses i els seus projectes per poder accedir-hi des de diferents dispositius electrònics i des de qualsevol part del món. A l’exposició, mitjançant un sistema de codis QR, cada projecte està vinculat al seu apartat de la app.

La exposició també compta amb una visita fotogràfica en 3D de diverses zones del Parc. A la entrada es pot gaudir del gran mural realitzat in situ per l’artista Philip Stanton, al que l’empresa Sinblink ha afegit elements de realitat augmentada que s’observen mitjançant tablets i altres dispositius mòbils.

El Barcelona Advanced Industry Park és un equipament municipal ubicat al districte de Nou Barris, gestionat per Barcelona Activa i destinat a empreses tecnològiques i industrials. El seu objectiu és contribuir, de manera personalitzada i permanent, al desenvolupament de la indústria avançada i la enginyeria aplicada.

Actualment hi ha 50 empreses instal·lades al Parc i més de 400 enginyers vinculats. Hi destaquen les d’informàtica i les industrials, seguides de les de telecomunicacions, electrònica, energies renovables i enginyeria aeroespacial.

 

L’Espai Tech és una espai expositiu comissariat per en Josep Casellas i Barcelona Activa i produïda per PGE

 

 

Tornar a dalt