L’Espai Tech, al Barcelona Advanced Industry Park

L’Espai Tech, al Barcelona Advanced Industry Park

(Per a la visualització de les fotos posa’t ulleres anaglífiques! Fotos: Robert Ramos)

Any 2015: any de naixement de l’Espai Tech, un projecte expositiu que va sorgir amb l’objectiu d’obrir al seu entorn la tecnologia que es desenvolupa al Barcelona Advanced Industry Park.

Aquesta iniciativa es va materialitzar en dos àmbits: per una banda, una exposició interactiva i permanent situada dins l’edifici del Barcelona Advanced Industry Park, que mostra projectes desenvolupats per les empreses instal·lades al Parc. Per un altre costat, i com a complement a l’exposició física, una aplicació ofereix tota la informació sobre les empreses i els seus projectes per poder accedir-hi des de diferents dispositius electrònics i des de qualsevol part del món. A l’exposició, mitjançant un sistema de codis QR, cada projecte està vinculat al seu apartat de l’app.

L’exposició també compta amb una visita fotogràfica en 3D de diverses zones del Parc. A l’entrada, es pot gaudir del gran mural realitzat in situ per l’artista Philip Stanton, al qual l’empresa Sinblink va afegir elements de realitat augmentada que s’observen mitjançant tauletes tàctils i altres dispositius mòbils.

El Barcelona Advanced Industry Park és un equipament municipal ubicat al districte de Nou Barris, gestionat per Barcelona Activa i destinat a empreses tecnològiques i industrials. El seu objectiu és contribuir, de manera personalitzada i permanent, al desenvolupament de la indústria avançada i la enginyeria aplicada.

Actualment, hi ha 50 empreses instal·lades al Parc i més de 400 enginyers vinculats. Hi destaquen les empreses d’informàtica i les industrials, seguides de les de telecomunicacions, electrònica, energies renovables i enginyeria aeroespacial.

L’Espai Tech és un espai expositiu comissariat per PGE i Barcelona Activa, i produït per PGE.

 

 

Tornar a dalt