La Fura dels Baus a la Mostra d’Associacions de Barcelona

La Fura dels Baus a la Mostra d’Associacions de Barcelona

La XIX Mostra d’Associacions de Barcelona dedica el seu tradicional acte de cloenda de la Plaça Catalunya a celebrar el nomenament de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014.

A l’espectacle, conduït per l´escriptor Màrius Serra, hi actua el Cor Jove de l´Orfeó Català acompanyat d´un quintet de percussionistes i dos pianistes que interpreten Carmina Burana.

L´espectacular tram final de l´actuació el protagonitza la companyia La Fura dels Baus, amb la construcció d´una gran xarxa humana formada per voluntaris i voluntàries de totes les entitats que en formen part. Es tracta de una estructura aèria penjant a 30 metres que reprodueix el cartell de la capitalitat, obra de Toni Camarasa, i que simbolitza el voluntariat, la participació i el treball en xarxa.

La Mostra d’Associacions és la proposta més participativa de la Mercè. Ja fa dinou anys que la festa gran de Barcelona reserva l’espai privilegiat de la plaça Catalunya a la Mostra, la gran exposició que ha esdevingut l’homenatge ciutadà als milers d’entitats i a les desenes de milers de persones voluntàries que treballen cada dia, a cada barri, perquè nostra ciutat i societat siguin millors.

L’espectacle de cloenda es una proposta de PGE, que també ha treballat els continguts i ha dut a terme la coordinació i la logística de l’esdeveniment.

 

The writer Màrius Serra hosts the spectacular closing ceremony of the XIX Mostra d’Associacions. The Young Choir of the Orfeó Català, a percussion quintet and two pianos perform Carmina Burana. The company La Fura dels Baus leads the final part of the show with the construction of a big human network made up of voluntaries. It is a 30 metres aerial structure that recreates the Toni Camarasa’s commemorative poster.

The closing ceremony is proposed by PGE, that has also worked the contents and accomplished the coordination and logistics of the event.

 

Tornar a dalt