Kosmopolis

Kosmopolis

Kosmopolis

Des de l’any 2006 i fins l’actualitat, ens hem fet càrrec de la coordinació tècnica i de la regidoria d’escenari i d’espais del festival literari Kosmopolis.

Nascut el 2002, és una trobada literària biennal que s’emplaça al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, amb desenes de conferències, projeccions, diàlegs i tallers durant totes les jornades del festival.

Des de la seva primera edició, Kosmopolis ha reunit escriptors, poetes, filòsofs, científics, músics, cineastes, dramaturgs, rondallaires, dibuixants de còmic, guionistes, periodistes, actors, bibliotecaris i editors disposats a debatre sobre temes clau de la nostra actualitat i a celebrar un discurs universalista; una festa per emancipar lectors, estimular la mutació del cànon, agitar els gèneres, interactuar amb les ciències, navegar en llengües i revisar mites, tradicions i identitats.

La programació de les últimes edicions ha inclòs, a tall d’ exemple, blocs dedicats a l’obra de W.G. Sebald, als 150 anys d’Alícia en el País de les Meravelles o a La Revolució Feminista, i ha comptat amb la participació de PJ Harvey, Juan Marsé, Marina Garcés o Julian Barnes.

Des de PGE en fem la coordinació tècnica i la regidoria del festival. 

 

Kosmopolis is a two-yearly literary meeting born in 2002 at the CCCB (Contemporary Cultural Centre of Barcelona). Between the 18th and the 22nd of March 2015 takes place the eighth edition with conferences, screenings, dialogs and workshops during all day. Some of the participants this year were David Grossman, Taiye Selasi, Paolo Giordano, Juan Marsé and Javier Cercas. 

 PGE was in charge of the technical coordination and stage-managing of the festival.

Tornar a dalt