Kosmopolis. La Festa de la Literatura Amplificada

Kosmopolis. La Festa de la Literatura Amplificada

Kosmopolis. La Festa de la Literatura Amplificada

Kosmopolis. La Festa de la Literatura Amplificada és una trobada literària biennal nascuda el 2002 i que té lloc al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Entre el 18 i el 22 de març 2015 es celebra la seva vuitena edició biennal amb conferències, projeccions, diàlegs i tallers durant tot el dia.

Aquest any, la programació inclou els blocs dedicats a l’obra de W.G. Sebald i els 150 anys d’Alícia en el País de les Meravelles i es completa amb Diàlegs K, Periodisme XXI i altres espais dedicats a biblioteques o laboratoris d’escriptura. Hi han participat entre d’altres David Grossman, Taiye Selasi, Paolo Giordano, Juan Marsé i Javier Cercas.

Des de la seva primera edició, Kosmopolis ha reunit escriptors, poetes, filòsofs, científics, músics, cineastes, dramaturgs, contacontes, dibuixants de còmic, guionistes, periodistes, actors, bibliotecaris i editors disposats a debatre sobre temes clau de la nostra actualitat i a celebrar un discurs universalista, una festa per emancipar lectors, estimular la mutació del cànon, agitar els gèneres, interactuar amb les ciències, navegar en llengües i revisar mites, tradicions i identitats.

Des de PGE s’ha fet la coordinació tècnica i la regidoria del festival. 

 

Kosmopolis is a two-yearly literary meeting born in 2002 at the CCCB (Contemporary Cultural Centre of Barcelona). Between the 18th and the 22nd of March 2015 takes place the eighth edition with conferences, screenings, dialogs and workshops during all day. Some of the participants this year were David Grossman, Taiye Selasi, Paolo Giordano, Juan Marsé and Javier Cercas. 

 PGE was in charge of the technical coordination and stage-managing of the festival.

Tornar a dalt