El futur existeix, concert solidari

El futur existeix, concert solidari

Any 2014: la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia va celebrar el seu 25è aniversari. L’acte de commemoració, que va esdevenir-se a l’Auditori de Barcelona el 23 de febrer, va ser presentat per Xavi Coral i va comptar amb les actuacions de la Sant Andreu Jazz Band (amb Joan Chamorro i Andrea Motis), Manu Guix, Els Catarres, Els Pets i Amelie.

Aquesta fundació té com a objectiu atendre de manera integral les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i de proporcionar suport a les seves famílies.

En el moment de la seva constitució, la Fundació va editar un llibre amb fotografies de Tino Soriano, El futur existeix, en què es donava a conèixer la realitat dels nens malalts de càncer i de l’oncologia infantil en aquell moment. Amb els anys, s’ha produït un avenç molt significatiu en els recursos de suport a aquests nens i joves malalts i a les seves famílies. Per tot això, la Fundació considera que el lema “El futur existeix” continua sent vigent, i que, amb l’optimisme dels avenços aconseguits, cal mostrar que queda feina per fer, a través d’un missatge d’esperança.

El concert solidari, amb dues hores de durada, va comptar amb uns 1.700 assistents i tots els fons aconseguits es van destinar a projectes de l’entitat.

Des de PGE vam fer l’assessorament, la coordinació i la regidoria de l’acte.

 

The commemoration event of the 25th aAnivversary of the Enriqueta Villavecchia Child Oncology Foundation takes place at the Auditori de Barcelona. It is a solidary concert hosted by Xavi Coral and performed by the Sant Andreu Jazz Band, Manu Guix, Els Catarres, Els Pets and Amelie, This twoo hours show has 1700 spectators.

PGE provides the advice service, coordinates and supervises the event. 

 

Tornar a dalt