El futur existeix, concert solidari

El futur existeix, concert solidari

La Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia celebra el seu 25 aniversari al 2014. Es tracta de un projecte que te com a objectiu atendre de manera integral les necessitats dels nens i joves malalts de càncer i de proporcionar suport a les seves famílies.

L’acte de commemoració, que té lloc l’Auditori de Barcelona el 23 de febrer, es presentat per en Xavi Coral i compta amb les actuacions de la Sant Andreu Jazz Band (amb Joan Chamorro i Andrea Motis), Manu Guix, Els Catarres, Els Pets i Amelie.

En la seva constitució, la Fundació va editar un llibre, “El Futur existeix”, amb fotografies de Tino Soriano, en el que es donava a conèixer la realitat dels nens malalts de càncer i de la oncologia infantil en aquell moment. S’ha produït a l’hora un avanç molt significatiu en els recursos de suport a aquests nens i joves malalts i a les seves famílies.  Per tot això, la Fundació considera que el eslògan “El Futur existeix” segueix sent vigent, i que, amb l’optimisme dels avenços aconseguits, cal assenyalar que queda feina per fer, a través d’un missatge d’esperança.

El concert solidari, amb dues hores de durada, compta amb unes 1700 assistents i tots els fonts aconseguits són destinats als projectes de l’entitat.

Des de PGE fem l’assesorament, la coordinació i la regidoria de l’acte

 

The commemoration event of the 25th aAnivversary of the Enriqueta Villavecchia Child Oncology Foundation takes place at the Auditori de Barcelona. It is a solidary concert hosted by Xavi Coral and performed by the Sant Andreu Jazz Band, Manu Guix, Els Catarres, Els Pets and Amelie, This twoo hours show has 1700 spectators.

PGE provides the advice service, coordinates and supervises the event. 

 

Tornar a dalt