Cruïlla Barcelona

Cruïlla Barcelona

Des de l’any 2006 i fins l’actualitat, ens hem encarregat de la direcció de producció del festival Cruïlla Barcelona, portant la producció tècnica, disseny d’espais, coordinació i regidoria.

El Cruïlla, que té lloc al Fòrum, és un dels grans festivals de Barcelona, obert a tots els públics, que reuneix desenes de milers d’assistents cada any per gaudir de la llarga i eclèctica llista d’artistes.

El festival té una vessant social molt important, donant suport a campanyes d’organitzacions com Amnistia Internacional, Oxfam Intermón, Creu Roja i Open Arms.

El festival va néixer el 2005 a Mataró com a Cruïlla de Cultures, una iniciativa del projecte La Casa de la Música de Mataró. Al llarg dels anys, van sumar-se 4 ciutats més al projecte (Salt, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i Terrassa), conformant així la xarxa de Cases de la Música. L’any 2008, el festival es va traslladar definitivament al seu emplaçament actual, el Parc del Fòrum de Barcelona, esdevenint una de les grans cites musicals anuals del país.

L’any 2020, el festival va haver d’ajornar l’edició prevista pel 8, 9 i 10 de juliol, fent néixer el Cruïlla XXS, amb més de 200 actuacions de diferents estils, arts de carrer, mològs, circ i més, a diferents espais emblemàtics de la ciutat.

Des de PGE fem la direcció de producció del festival: producció tècnica, disseny d’espais, coordinació i regidoria.

 

One of the features which defines the Cruïlla Festival is its stylistic eclecticism as seen in the last edition schedule, which included Macklemore and Ryan Lewis, Jack Johnson, Damon Albarn, and Band of Horses. In addition to the concerts, there is a stands area for nonprofit organizations. The festival has an important social aspect and it has supported different campaigns lead by organizations such as Amnistia Internacional, Intermón Oxfam and Creu Roja.

The festival was born in 2005 in the city of Mataró as Cruïlla de Cultures, an initiative of La Casa de la Música . In 2008 the festival moved to its current location in Parc del Fòrum in Barcelona. 

PGE does the production management: technical production tasks, space design and coordination. 

 

 

Tornar a dalt