CCCB

CCCB

Des del 2006 i fins l’actualitat, cobrim diferents serveis de regidoria i coordinació d’activitats al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, que inclouen activitats pròpies de la casa, coproduccions amb el CCCB i lloguer d’espais. Duem a terme la confecció del calendari setmanal d’activitats (horaris, necessitats tècniques, etc.), així com la producció i coordinació tècnica d’actes i festivals.

El CCCB és un centre cultural multidisciplinari dedicat a explorar els grans temes de la societat contemporània per mitjà de diferents llenguatges i formats, amb un extens programa que inclou grans exposicions temàtiques, cicles de conferències i trobades literàries, projeccions audiovisuals i festivals.

En la seva missió de pensar el present, el CCCB estructura la seva programació entorn de quatre eixos que recullen els principals centres d’interès i de reflexió del Centre: la paraula, la ciutat, la tecnosfera i el cos.

És un espai obert a col·lectius d’artistes, creadors i programadors independents, i també a diverses entitats amb les quals hem anat creant vincles al llarg dels anys. Va inaugurar-se l’any 1994 i depèn d’un consorci públic entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament.

Des de PGE, fem els serveis de regidoria, coordinació d’activitats del CCCB i externes, producció i coordinació tècnica d’actes i festivals, i la confecció del planning setmanal d’activitats. 

 

The Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) is the multipurpose cultural space located in the Raval district of Barcelona which hold, organizes and produces contents and activities: exhibitions, festivals, debates, lectures, film cycles, and so on since 1994. It promotes artistic research in fields such as multimedia, backs research into exhibition formats, exports its in-house productions to other national and international arts centres, museums and institutions, and generates debate, thought and reflection on the theme of the city and the public domain, as well as other issues of current affairs. 

PGE covers the event’s supervision since 2006. A three-person team weekly covers the supervision of the own museum activities,  co-productions between CCCB and other institutions, and venue hirings. We do the weekly schedule of events (timings, technical requirements, etc.), as well as the production and technical coordination of activities and festivals. 

 

  • CCCB

    CCCB

    Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Tornar a dalt