Cavalcada de Reis

Cavalcada de Reis

Un dels actes més emblemàtics dins del calendari festiu tradicional és la Cavalcada dels Reis Mags el dia 5 de gener. L’arribada de Ses Majestats d’Orient omplen any rere any de màgia i il·lusió els carrers de pobles i ciutats.

A Barcelona com és tradició arriben al Moll de la fusta on reben la clau per poder obrir les portes de totes les cases. El seu seguici és un espectacular espectacle de carrer amb  1.000 participants.  Pel recorregut de 5km que passa per Via Laietana, Plaça Urquinaona, ronda de Sant Pere, Plaça Catalunya, ronda Universitat, Plaça Universitat, ronda de Sant Antoni, carrer Sepúlveda, Paral·lel i Avinguda Reina Maria Cristina, més de 400.000 persones surten al carrer a rebre’l i constitueix l’espectacle més multitudinari de l’any.

Des del 2006 PGE hi ha realitzat la direcció de producció, coordinació tècnica i logística entre altres funcions.

 

One of the most iconic events in the traditional calendar is the Christmas Parade on January the 5th. The annual arrival of the Three Wise Men fill with magic and illusion streets of every city. In Barcelona the parade is 5 km long and it is composed over 13 adorned carriages and 1.000 participants. 

From 2006 PGE is in charge of different technical and logistics issues, as well as the coordination.  

Tornar a dalt