Cavalcada de Reis

Cavalcada de Reis

Des del 2006 fins al 2013, vam estar involucrats en un dels actes més emblemàtics dins el calendari festiu tradicional: la Cavalcada dels Reis Mags de Barcelona, el dia 5 de gener.

L’arribada de Ses Majestats d’Orient omple any rere any de màgia i il·lusió els carrers de pobles i ciutats. A Barcelona, com és tradició, arriben al Moll de la Fusta, on reben la clau per poder obrir les portes de totes les cases. El seu seguici és un vistós espectacle de carrer amb  1.000 participants.  Pel recorregut de 5 km –que travessa mitja Barcelona i passa per Via Laietana, Plaça d’Urquinaona, Ronda de Sant Pere, Plaça de Catalunya, Ronda de la Universitat, Plaça de la Universitat, Ronda de Sant Antoni, Carrer de Sepúlveda, Avinguda del Paral·lel i Avinguda de la Reina Maria Cristina—, més de 400.000 persones surten al carrer a rebre’ls i fan que sigui l’espectacle més multitudinari de l’any a Barcelona.

 Des de PGE vam dur-hi a terme la direcció de producció, la coordinació tècnica i la logística, entre altres funcions.

 

One of the most iconic events in the traditional calendar is the Christmas Parade on January the 5th. The annual arrival of the Three Wise Men fill with magic and illusion streets of every city. In Barcelona the parade is 5 km long and it is composed over 13 adorned carriages and 1.000 participants. 

From 2006 PGE is in charge of different technical and logistics issues, as well as the coordination.  

Tornar a dalt