Barcelona 15th Fina World Championships

Barcelona 15th Fina World Championships

Any 2013: entre el 19 de juliol i el 4 d’agost, Barcelona va acollir la 15a edició dels Campionats del Món de Natació, segona ocasió en què Barcelona ha estat la seu d’una competició d’aquestes característiques després del Campionat del Món del 2003.

Al llarg d’aquestes dues setmanes, Barcelona va esdevenir en la capital del Planeta Aigua, amb voluntat de conscienciar sobre la importància d’aquest element en la preservació del planeta.

Les competicions van tenir lloc en 4 seus diferents: natació i sincronitzada, al Palau Sant Jordi; waterpolo, a les Piscines Bernat Picornell; salts, a la Piscina Municipal de Montjuïc, i aigües obertes, al Moll de la Fusta. Aquest darrer escenari també va acollir el high diving, competició de salts de gran alçada que com a novetat es van incorporar per primera vegada a uns Campionats del Món de Natació.

267.000 persones van assistir al campionat, que va comptar amb un equip de 400 persones treballant-hi i 2.500 voluntaris. Hi van participar 2.293 atletes.

 De manera conjunta amb Eddy Vidal i Cristina Sánchez, PGE va dirigir el departament d’Event Presentation del Campionat.

 

From the 19th July to 4th August 2013, Barcelona hosted the 15th Fina World Championships, second time the city has organized a competition of this kind after 2003. 

The competitions were held in four different venues: Palau Sant Jordi for swimming and synchronized swimming competitions, Piscines Bernat Picornell for waterpolo, Piscina Municipal de Montjuïc for diving jumps and Moll de la Fusta for open water competition. This last setting also hosted the High Diving competition, first time this sport has been incorporated in a FINA World Swimming Championships.

Over 267.000 people attended de competitions, organized by a team of 400 staff and 2.500 volunteers. And estimated 2.293 athletes participated in the championships.

Together with Eddy Vidal and Cristina Sánchez, PGE has directed the Event Presentation department. 

 

Tornar a dalt