Cursa DIR Guàrdia Urbana Barcelona

Cursa DIR Guàrdia Urbana Barcelona

El diumenge 26 de maig de 2013 va tenir lloc la primera edició de la Cursa Dir Guàrdia Urbana a la ciutat de Barcelona, que va comptar amb la participació de 8.000 corredors.

Per primera vegada es va tallar tota l’Avinguda Diagonal, ja que el traçat de 10 km recorre sense cap desviació l’avinguda des del Palau Reial fins a tocar del Parc del Fòrum. Això la fa una cursa única i comporta que l’arribada i la sortida estiguin en punts diferents, per la qual cosa vàrem idear una solució logística de guarda-roba mòbil per facilitar la recollida de les pertinences dels corredors al finalitzar la cursa.

Des de UANTU, projecte conjunt de la Cristina Sánchez i PGE, ens vam encarregar de la regidoria i coordinació tècnica de la cursa. 

 

On Sunday, 26 May 2013, took place the first edition of the Cursa Dir Guàrdia Urbana in the city of Barcelona, attended by 8.000 runners. 

For the first time the Avinguda Diagonal was cut as the 10km course crosses the street from Palau Reial to Parc del Fòrum. This makes it an unique race where the arrival and the start are in different points, so we developed a moving cloakroom in order to facilitate the collection of belongings by the runners at the end of the race. 

UANTU, a joint project between Cristina Sánchez and PGE, made the supervision and technical coordination of the race. 

 

 

 

Tornar a dalt